Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Εξαρθώθηκε συμμορία ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που το τελευταίο 6μηνο, στις περιοχές της Αιγιαλείας και των Καλαβρύτων, πουλούσε ναρκωτικά και διαπράττε κλοπές δικύκλων, παραποιώντας παράλληλα τους αριθμούς πλαισίου τους.
 Χθες το βράδυ, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση που οργάνωσε το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων, στον Ελαιώνα και στην Πούντα Αιγιαλείας,συνελήφθησαν τρεις (3) ανήλικοι 16 ετών (δυο Ελληνες και ένας υπήκοος Αλβανίας).
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει τα κατά περίσταση αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, της πώλησης και κατοχής ναρκωτικών, καθώς και της διάπραξης κλοπών δικύκλων, αλλά και πλαστογράφησης των στοιχείων κυκλοφορίας τους (αριθμούς πλαισίου).
Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν επιπλέον δύο Ελληνες  (μία 24χρονη και έναν 19χρονο), καθώς και άλλα τρία (3) άτομα που αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ συνελήφθη και ένας 24χρονος , ο οποίος κατηγορείται για αγορά κάνναβης από τον 16χρονο αλλοδαπό συλληφθέντα.
Από την  έρευνα προκύπτει ακόμα, ότι τα μέλη της ομάδας, πολλές από τις αγοροπωλησίες των ναρκωτικών τις πραγματοποιούσαν σε μαθητές σχολείων.
www.skai.gr/news/greece/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου