Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Μεταθέσεις - Τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών σε Σχολεία της περιοχής Φλώρινας.

Συνεδρίασε σήμερα 21-05-2010, το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Φλώρινας με θέμα: Μεταθέσεις - Τοποθετήσεις των Εκπαιδευτικών σε Σχολεία της περιοχής Φλώρινας.
Για να δείτε το σχετικό πίνακα με τις Μεταθέσεις - Τοποθετήσεις των Εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π.Ε. Φλώρινας κάνετε κλικ εδώ.
  • Τυχόν λάθη ή παραλείψεις στην απόφαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε που αφορούν στις μεταθέσεις - τοποθετήσεις θα επανεξεταστούν ύστερα από αίτηση των ενδιαφερομένων. Οι αιτήσεις αυτές αναφέρονται στη διόρθωση των συγκεκριμένων λαθών ή παραλείψεων, δεν αποτελούν ένσταση, υποβάλλονται μέσα σε πέντε (5) ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων και εξετάζονται τις επόμενες πέντε (5) ημέρες οπότε οριστικοποιούνται οι μεταθέσεις.
  • Όσοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί υπέβαλαν δήλωση για τοποθέτηση και δεν κατέστη δυνατόν να τοποθετηθούν σε σχολείο της προτίμησής τους, αν το επιθυμούν μπορούν, να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για τοποθέτηση στις θέσεις που απομένουν κενές, μέσα σε πέντε (5) μέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων. Η τοποθέτηση αυτή γίνεται ύστερα από σύγκριση μεταξύ τους.
  • Σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί δεν υποβάλλουν αίτηση προτίμησης για συγκεκριμένα σχολεία ή δεν τοποθετούνται με την προηγούμενη διαδικασία και απομένουν κενές θέσεις, κατατάσσονται σε σειρά με βάση τις λιγότερες μονάδες μετάθεσης. Τα σχολεία στα οποία υπάρχουν κενά κατατάσσονται σε σειρά με βάση τις περισσότερες μονάδες συνθηκών διαβίωσης. Κατόπιν αυτού τοποθετούνται, υποχρεωτικά, οι έχοντες τις λιγότερες μονάδες μετάθεσης στα σχολεία με τις περισσότερες μονάδες συνθηκών διαβίωσης. Σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί είναι περισσότεροι από τις οργανικές θέσεις, παραμένουν ως υπεράριθμοι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου