Κυριότερες Ειδήσεις

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ενημερωτικό των αιρετών Βασίλη Παληγιάννη και Δημήτρη Μπράτη: Συνάντηση των αιρετών του ΚΥΣΠΕ με το Γ. Γραμματέα του Υπ. Παιδείας για τη β’ φάση των αποσπάσεων.

Ως αιρετοί εκπρόσωποι του κλάδου στο ΚΥΣΠΕ,  ζητήσαμε και είχαμε σήμερα συνάντηση με το Γ. Γραμματέα του Υπ. Παιδείας, με βάση και τη σχετική απόφαση της Δ.Ο.Ε., και θέσαμε το θέμα της αναγκαιότητας να πραγματοποιηθεί  άμεσα η β’ φάση των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.
 Επισημάναμε στο Γ. Γραμματέα ότι υπάρχουν, αυτή τη στιγμή, κενά σε όλες σχεδόν τις περιοχές της χώρας και γι’ αυτό υπάρχει και η δυνατότητα ικανοποίησης πάρα πολλών αιτήσεων απόσπασης συναδέλφων μας που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα (οικογενειακά, υγείας, κλπ.). Τονίσαμε δε ότι θεωρούμε άδικο και αδιανόητο να προσληφθούν αναπληρωτές σε περιοχές όπου δεν έχουν ικανοποιηθεί οι αιτήσεις συναδέλφων μας για απόσπαση.
Μετά τις διαδοχικές συναντήσεις και συζητήσεις που έγιναν και παρά τη δική μας εμμονή για άμεση πραγματοποίηση της β΄ φάσης , ο Γ.Γ. ανακοίνωσε ότι η β΄ φάση θα πραγματοποιηθεί, ως τις 20 Σεπτεμβρίου 2011, με μοριοδότηση και με βάση τα κενά που θα υπάρχουν. Μας δήλωσε ότι δεν μπορεί να γίνει άμεσα η β΄ φάση γιατί πρέπει να συγκεντρωθούν όλες οι αιτήσεις επανεξέτασης , οι εκπρόθεσμες και οι αιτήσεις των νεοδιόριστων συναδέλφων ειδικών κατηγοριών. Δήλωσε, επίσης, ότι στη σημερινή συνεδρίαση του συμβουλίου θα εξετασθούν και θα διορθωθούν τα λάθη που έγιναν και θα γίνει εξέταση των αιτήσεων των συναδέλφων ειδικών κατηγοριών που δεν πήραν απόσπαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου