Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Νέο θεσμικό πλαίσιο για τις σχολικές εκδρομές-«Στη σχολική μας εκδρομή, Πάμε Ελλάδα».

Νέο θεσμικό πλαίσιο για τις σχολικές εκδρομές: Μαθαίνω και ψυχαγωγούμαι
«Στη σχολική μας εκδρομή, Πάμε Ελλάδα»
Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της Υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως προορισμού σχολικών εκδρομών τόσο για τα σχολεία της χώρας μας, όσο και για σχολεία του εξωτερικού, αύριο 20/12/2011, στις 13:30, στο Υπουργείο Παιδείας, (αίθ. Γαλάτεια Σαράντη), θα γίνει παρουσίαση του νέου θεσμικού πλαισίου για τις σχολικές εκδρομές και της καμπάνιας «Στη σχολική μας εκδρομή, Πάμε Ελλάδα».
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η αναβάθμιση του παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα των σχολικών εκδρομών και η υποστήριξη του μεγάλου πλεονεκτήματος της χώρας μας που είναι ο τουρισμός.
Για την επίτευξη του στόχου αυτού, το Υπουργείο Παιδείας συνεργάζεται με Περιφερειάρχες και Δημάρχους της χώρας, καθώς και με το Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (H.A.T.T.A.).
Στην αυριανή παρουσίαση προσκεκλημένοι είναι:
Ο Πρόεδρος του H.A.T.T.A., Γιώργος Τελώνης,  ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο Δήμαρχος Αγιάς- Μελιβοίας, Αντώνης Γκουντάρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» Γιώργος Αμυράς και η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής –δημοσιογράφος, Ράνια Τσιτσιμπίκου.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου