Κυριότερες Ειδήσεις

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Aποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από ΚΕΔΔΥ/ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) για το διδακτικό έτος 2012-13.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από ΚΕΔΔΥ/ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ)   για το διδακτικό έτος 2012-13.
Επίσης ανακοινώνονται οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών (ΚΕΔΔΥ) για το σχολικό έτος 2012-2013.
Οι αποσπώμενοι εκπαιδευτικοί σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΣΜΕΑΕ οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση   Εκπαίδευσης στην οποία  αποσπάσθηκαν  προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις ΣΜΕΑΕ και στα Τμήματα Ένταξης και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης.
Οι αποσπώμενοι εκπαιδευτικοί στα ΚΕΔΔΥ οφείλουν να παρουσιαστούν στο ΚΕΔΔΥ απόσπασης την 1η Σεπτεμβρίου 2012 για ανάληψη υπηρεσίας.
Για τις Αποσπάσεις σε ΠΥΣΔΕ σε ΣΜΕΑΕ πατήστε εδώ.
Για τις Αποσπάσεις σε ΠΥΣΠΕ σε ΣΜΕΑΕ πατήστε εδώ.
Για τις Αποσπάσεις ΠΕ σε ΚΕΔΔΥ πατήστε εδώ.
Για τις Αποσπάσεις ΔΕ σε ΚΕΔΔΥ πατήστε εδώ.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου