Κυριότερες Ειδήσεις

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Διήμερες κινητοποιήσεις από σήμερα των κατοίκων της Φλώρινας με αίτημα φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης.

Κλειστά θα μείνουν σήμερα τα καταστήματα στη Φλώρινα, ενώ θα υπολειτουργήσουν οι υπηρεσίες, στο πλαίσιο των διήμερων κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν κάτοικοι και φορείς, με αίτημα να μειωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.
Για αύριο οι κάτοικοι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.
Σήμερα, στις 11 το πρωί, στην κεντρική πλατεία, θα πραγματοποιηθεί η.....
πανφλωρινιώτικη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να είναι κλειστά τα εμπορικά καταστήματα, οι φούρνοι, τα πρατήρια υγρών καυσίμων, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, ενώ κατάληψη θα πραγματοποιηθεί και στο τελωνείο Νίκης.
Παράλληλα, αύριο Τετάρτη 31 Οκτωβρίου φορείς και κάτοικοι θα μεταβούν στην Αθήνα, προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, αλλά και να διαμαρτυρηθούν μπροστά από το κτίριο της Βουλής (τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από τη Φλώρινα στη 1 τα ξημερώματα).
Αμέσως μετά και σε μία σε μία συμβολική κίνηση θα πετάξουν κομμάτια πάγου έξω από το Κοινοβούλιο. Κατά την κινητοποίηση εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων της περιοχής θα αναρτήσουν πανό έξω από τη Βουλή, ενώ μέλη της επιτροπής αγώνα που έχει συσταθεί θα επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου