Κυριότερες Ειδήσεις

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, εξειδικευμένου στους τομείς του Θεάτρου –Κινηματογράφου, Κλασικού και Σύγχρονου Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων, για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού, με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, εξειδικευμένου στους τομείς του Θεάτρου –Κινηματογράφου, Κλασικού και Σύγχρονου Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία.
Η πρόσκληση πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης των....
Πράξεων «Αναβάθμιση Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων - Άξονας Προτεραιότητας 1», και «Αναβάθμιση Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων - Άξονας Προτεραιότητας 2» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» για το διδακτικό έτος 2013-2014”
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης (Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013) έως και την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. www.minedu.gov.gr.

Για την εγκύκλιο πατήστε εδώ.
Για το έντυπο της αίτησης πατήστε εδώ.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου