Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Αιτήσεις επανεξέτασης - ανάκλησης ή τροποποίησης απόσπασης περιοχής απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, συμπληρωματικές αιτήσεις.

Το υπ.Παιδείας με έγγραφό του ενημερώνει ότι δόθηκε η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων επανεξέτασης απόσπασης, ανάκλησης ή τροποποίησης περιοχής απόσπασης, με κατάθεση συμπληρωματικών δικαιολογητικών, για λόγους που προέκυψαν αιφνίδια, καθώς και η καταχώριση εκπρόθεσμων (νέων) αιτήσεων απόσπασης μετά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων απόσπασης στις 30-04-10 (δηλαδή από 1-5-2010 και μετά). εκπαιδευτικών Π.Ε. για τις περιπτώσεις που δεν ικανοποιήθηκε η αρχική αίτησή τους. Oι εκπαιδευτικοί που ήδη έχουν καταθέσει εκπρόθεσμα χειρόγραφη αίτηση δεν υποχρεούνται να καταθέσουν αίτηση εκ νέου. Οι αιτήσεις αυτές θα πρέπει να καταχωρισθούν άμεσα στην οριζόμενη παρακάτω προθεσμία από τα Γραφεία ή τις Δ/νσεις που έχουν παραλάβει τις αιτήσεις.

Οι αιτήσεις για επανεξέταση, ανάκληση και τροποποίηση περιοχής απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, μαζί με τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά που έχουν ήδη υποβληθεί στο Υπουργείο, θα διαχειριστούν από το υπ. Παιδείας.

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες των αιτήσεων απόσπασης το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.) θα παραμείνει στη διάθεση των υπηρεσιών από 16-8-2010 έως και 19-8-2010. Επισημαίνεται στο έγγραφο ότι ο αριθμός που θα ικανοποιηθεί θα είναι ελάχιστος, πλην της περίπτωσης υποβολής αίτησης για τα Ολοήμερα Σχολεία.
Δείτε το σχετικό έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου