Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Επεισόδια σήμερα στην εκδήλωση "Αριστεία και Καινοτομία" του υπ. Παιδείας.

Ομάδα εκπαιδευτικών, συγκεντρώθηκε σήμερα Σάββατο στο "ΘΕΑΤΡΟΝ", Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", Πειραιώς 254, Ταύρος, και επιχείρησε να εμποδίσει την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης παρουσίασης των καινοτομικών έργων των εκπαιδευτικών που επιλέχθηκαν (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΡΓΑ).

Όταν στο χώρο κατέφθασε η υπ. Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου οι διαδηλωτές άνοιξαν πανό με συνθήματα "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ" και ακολούθησε μικροσυμπλοκή με τους άνδρες ασφαλείας της υπουργού Παιδείας. δείτε εδώ το σχετικό video.

1 σχόλιο:

  1. θεωρώ απαράδεχτη την «φιέστα» που στήνει το υπουργείο παιδείας.
    Αναφέρομαι κυρίως στην προβολή των καινοτόμων έργων. Αφού τα έργα βραβεύτηκαν από ευρωπαϊκές επιτροπής γιατί θα έπρεπε να γίνει « φιέστα».
    Επίσης γιατί θα πρέπει να βραβεύονται τα σχολεία που έχουν διαδραστικούς πίνακες.
    Δεν οφείλει η πολιτεία να εξοπλίζει τα σχολεία με το ανάλογο υλικό ώστε να μην υπάρχει αυτή η διάκριση μεταξύ σχολείων και εκπαιδευτικών;
    Προτείνω , πρώτα να γίνει αξιολόγηση των παιδιών όπου εφαρμόζονται τα καινοτόμα έργα ώστε να δούμε αν έχει πετύχει ο θεσμός και μετά ας προβούμε σε κάποια επιβράβευση των μαθητών όπως π.χ. γίνεται με την μαθηματική εταιρεία.
    Η μαθηματική εταιρεία επιβραβεύει τους μαθητές και οι εκπαιδευτικοί καμαρώνουν αθόρυβα χωρίς φιέστες τους αριστούχους μαθητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου