Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Απαράδεκτα φαινόμενα σε εκδηλώσεις.



Εν μέσω Αποκριών «έπεσαν οι μάσκες» των αριστεριστών των Παρεμβάσεων – Κινήσεων – Συσπειρώσεων

Επαναλαμβάνοντας την προσφιλή τους μέθοδο επιχείρησαν
με ύβρεις και τραμπουκισμούς να διαλύσουν εκδηλώσεις της ΔΟΕ

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. καταγγέλλει την προκλητική και απαράδεκτη στάση συνδικαλιστικών στελεχών των αριστερών Παρεμβάσεων – Κινήσεων – Συσπειρώσεων που επιχείρησαν να διαλύσουν την επιτυχημένη επιστημονική εκδήλωση της Δ.Ο.Ε. που διοργανώθηκε στην Πάτρα την Τρίτη 12/03/2013 με θέμα «Αξιολόγηση – Νέες Πειθαρχικές Διατάξεις – Επιπτώσεις στο εργασιακό περιβάλλον των εκπαιδευτικών».
Το ίδιο σκηνικό στήθηκε από στελέχη της ίδιας παράταξης στην.....
αντίστοιχη εκδήλωση της Δ.Ο.Ε. στο Ηράκλειο της Κρήτης πριν λίγες ημέρες με θέμα την Αξιολόγηση.
Την ώρα που ο Κλάδος μας έχει ανάγκη από ενημέρωση, ενότητα και συσπείρωση των δυνάμεών του, οι αριστεριστές επιδιώκουν να διχάσουν, να αποπροσανατολίσουν, να παραπλανήσουν και να περιθωριοποιήσουν τον Κλάδο από την κοινωνία.
Συνεχίζουν να εφαρμόζουν την προσφιλή τους μέθοδο του λαϊκισμού, των ανέξοδων συνθημάτων και απώτερός τους στόχος είναι η διάλυση του συνδικαλιστικού κινήματος.
Ιδού το μεγαλείο της ανακολουθίας και της απαράδεκτης συνδικαλιστικής τους τακτικής:
·        Σε αίθουσες κατάμεστες κι ενώ υπάρχει προγραμματισμένη διαδικασία για την παρουσίαση όλων των απόψεων, επιδιώκουν να μετατρέψουν με τραμπουκισμούς και ύβρεις την επιστημονική εκδήλωση σε «μπαχαλοποιημένη» συνέλευση.
·        Την ώρα που τα στελέχη τους στο Δ.Σ. της ΔΟΕ καταψηφίζουν την υλοποίηση αυτών των εκδηλώσεων, αμέσως μετά απαιτούν προκλητικά και προσβλητικά να έχουν ίση - αν όχι και καλύτερη μεταχείριση – με αυτούς που πρότειναν, ψήφισαν και οργάνωσαν αυτές τις εκδηλώσεις.
·        Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που με τους τραμπουκισμούς τους υπονόμευσαν την υλοποίηση της «πανηγυρικής» συνεδρίασης που πραγματοποιούνταν την πρώτη μέρα της Γ.Σ. της ΔΟΕ και απέκλεισαν τις συνομιλίες του κλάδου με τους κοινωνικούς εταίρους.
·        Τέλος, είναι οι ίδιοι που «διέλυσαν» με αλλεπάλληλες και ανούσιες διαδικαστικές προτάσεις την 81η Γ.Σ. του Κλάδου χρονοτριβώντας και καθιστώντας αδύνατη την όποια ουσιαστική συζήτηση πάνω στα θέματα που απασχολούσαν τους εκπαιδευτικούς. 
Με τις πρακτικές τους αυτές «έπεσαν οι μάσκες» και εν μέσω Αποκριών έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο…


Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας



Χαράλαμπος Κόκκινος

Μάνος Ανδρουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου