Κυριότερες Ειδήσεις

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ για παραιτήσεις εκπαιδευτικών Την ερχόμενη εβδομάδα η εξέταση αιτήσεων απόσπασης ειδικοτήτων (β΄ φάση), του αιρετού Δημήτρη Μπράτη.

Στις 14 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ. θα συνεδριάσει το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο με τα παρακάτω, μεταξύ άλλων, θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Συζήτηση επί αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. 
2.Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. για απόσπαση στο..... Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου Κρήτης 3.Εξέταση αιτήσεων ανάκλησης απόσπασης, εκπρόθεσμων αιτήσεων και εξέταση ενστάσεων επί των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. 4.Εξέταση τροποποίησης μετάθεσης εκπαιδευτικού Π.Ε. από Σ.Μ.Ε.Α.Ε. σε Κ.Ε.Δ.Δ.Υ

Όπως ενημερώθηκα από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Παιδείας , ύστερα από εντολή της πολιτικής ηγεσίας, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα γίνει νέα συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για εξέταση αιτήσεων απόσπασης ειδικοτήτων , β΄ φάση.
Από την πλευρά μου έθεσα ξανά το ζήτημα της επανεξέτασης των αιτήσεων απόσπασης όλων των συναδέλφων, από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, με βάση τα πραγματικά λειτουργικά κενά.
Δημήτρης Μπράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου