Κυριότερες Ειδήσεις

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ Α’ ΦΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Γίνεται γνωστό ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων επιμόρφωσης είναι σε εξέλιξη και υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για συμμετοχή στα προγράμματα επιμόρφωσης Β’ επιπέδου ΤΠΕ. Μπορείτε να παρακολουθείτε το ρυθμό υποβολής αιτήσεων ΕΔΩ.
Η υπηρεσία HelpDesk της Πράξης θα εξυπηρετήσει τα ηλεκτρονικά μηνύματα που σχετίζονται με την υποβολή αίτησης επιμόρφωσης (ανάκτηση/ απόδοση/ ενεργοποίηση κωδικών, κλπ), που  λήφθηκαν μέχρι και....
(Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014).
Τα αποτελέσματα της κλήρωσης των εκπαιδευτικών στα διαθέσιμα προγράμματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2014 το απόγευμα, οπότε και θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τη Β’ φάση της διαδικασίας.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη Β’ φάση υποβολής αιτήσεων θα δοθεί, με σειρά χρονικής προτεραιότητας,  η δυνατότητα υποβολής ή τροποποίησης αιτήσεων, στους εκπαιδευτικούς που δεν κληρώθηκαν σε προγράμματα που υλοποιούνται ή/και σε νέους ενδιαφερομένους, με σκοπό τη συμπλήρωση προγραμμάτων που δεν έλαβαν τον απαιτούμενο αριθμό αιτήσεων για να υλοποιηθούν και της εν γένει συμπλήρωσης κενών θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου