Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Αγανακτισμένοι οι καθηγητές Αγγλικής για τον αποκλεισμό τους από την επιμόρφωση ΤΠΕ Β΄ Επιπέδου.

Την έντονη αγανάκτηση και τον προβληματισμό όλων των εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Δημόσιας Εκπαίδευσης, για τον αποκλεισμό τους  από την επιμόρφωση ΤΠΕ Β Επιπέδου εκφράζει με επιστολή προς την  πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας,  η  Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Αγγλικής (Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε.).
Όπως τονίζει η Ενωση «για μια ακόμα φορά οι εκπαιδευτικοί ξένων γλωσσών Δημόσιας Εκπαίδευσης αποκλείονται από την επιμόρφωση ΤΠΕ Β΄ Επιπέδου και κατά συνέπεια από την Πιστοποίηση σε αυτό το.....
επίπεδο, παρά τα επανειλημμένα υπομνήματα που επί τέσσερα και πλέον συναπτά έτη έχουμε απευθύνει προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, του πρώην Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής αλλά και παρά τις συναντήσεις και τα διαβήματα που τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε. έχουν πραγματοποιήσει προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και των αρμόδιων φορέων».
 Η Ένωση θεωρεί  ότι «είναι επιτακτική ανάγκη  να καταρτιστεί και να υλοποιηθεί άμεσα το πρόγραμμα επιμόρφωσης και πιστοποίησης για τους εκπαιδευτικούς των ξένων γλωσσών σύμφωνα με τις εγκυκλίους στις οποίες έχει εγκριθεί. Τέλος ζητάμε έως ότου δοθεί η δυνατότητα ίσης συμμετοχής και πιστοποίησης στους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων να μη μοριοδοτούνται σε κρίσεις για θέσεις ευθύνης ή άλλες θέσεις εργασίας στη δημόσια εκπαίδευση οι εκπαιδευτικοί που επιμορφώθηκαν και πιστοποιήθηκαν στις ΤΠΕ Β' επιπέδου».

http://www.esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου