Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Υποβολή δήλωσης Μετάθεσης - Τοποθέτησης.

Το Π.Υ.Σ.Π.Ε Φλώρινας με ανακοίνωσή του που αποστέλλει στις σχολικές μονάδες αλλά και στις άλλες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης μέσω της Διεύθυνσης Π.Ε. Φλώρινας, καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς που υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση ή δήλωση για οριστική τοποθέτηση, καθώς και εκείνους που μετατέθηκαν από άλλες περιοχές να υποβάλλουν, από Πέμπτη 06-05-2010 έως και Τετάρτη 12-05-2010, δήλωση στη Διεύθυνση Π.Ε. Φλώρινας ή στο 1ο Γραφείο Π.Ε. Φλώρινας, στην οποία να αναγράφουν συγκεκριμένες σχολικές μονάδες όπου επιθυμούν να μετατεθούν ή να τοποθετηθούν. Στις δηλώσεις αυτές μπορούν να αναγραφούν κατά σειρά προτίμησης μέχρι είκοσι (20) σχολικές μονάδες.
Οι εκπαιδευτικοί στη δήλωση τους μπορούν να δηλώσουν και σχολικές μονάδες που δεν αναφέρονται στα οργανικά κενά και είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων.
Οι δηλώσεις τοποθέτησης των εκπαιδευτικών που μετατέθηκαν στην περιοχή του Νομού Φλώρινας, μπορούν να υποβληθούν απ' ευθείας στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Φλώρινας ή με FAX στον αριθμό 2385054582 και στη συνέχεια ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Διοικητήριο 531 00 Φλώρινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου