Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Τα κενά είναι δεκάδες και όχι χιλιάδες όπως λένε οι συνδικαλιστές.

«Αν υπήρχαν τόσα κενά που λένε οι συνδικαλιστές θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες»
Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση δεν υπάρχει κανένα κενό, ενώ στην Πρωτοβάθμια οι ελλείψεις είναι μερικές δεκάδες, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό  Βήμα fm, ενώ σημείωσε: «Αν υπήρχαν τόσα κενά που λένε οι συνδικαλιστές θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες».
Χαρακτήρισε αναξιόπιστα τα στοιχεία περί χιλιάδων κενών στα σχολεία που δημοσιοποιήθηκαν από τους....
συνδικαλιστές, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ) και τόνισε πως τα λίγα κενά , είναι αυτά που έχουν προκύψει από ασθένειες εκπαιδευτικών κλπ.
Ο κ. Αρβανιτόπουλος υπογράμμισε πως η κατάσταση είναι ομαλή στα σχολεία και ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα καλυφθούν τα λίγα κενά.
Για το γεγονός ότι σε ορισμένα σχολεία δεν μοιράστηκαν στους μαθητές τα βιβλία ο υπουργός Παιδείας εξήγησε ότι επειδή ξαφνικά ο αριθμός των μαθητών αυξήθηκε και δεν είχε προβλεφθεί για να γίνει η συγκεκριμένη παραγγελία από το ΔΙΟΦΑΝΤΟ , με πρωτοβουλία των Διευθυντών δεν μοιράστηκαν μέχρι να αποσταλούν και ατ υπόλοιπα βιβλία.Ο κ. Αρβανιτόπουλος διαβεβαίωσε  ότι η διαδικασία αυτή θα έχει ολοκληρωθεί  μέχρι άυριο Παρασκευή.
Για τα Ολοήμερα Σχολεία ο υπουργός παιδείας είπε ότι όλα έχουν από ένα δάσκαλο. Αναμένουμε ε τις δηλώσεις των μαθητών για να στείλουμε τις επόμενες 3-4 ημέρες τον απαιτούμενο αριθμό εκπαιδευτικών.
Ο κ. Αρβανιτόπουλος εξαπέλυσε επίθεση κατά του  ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Με δηλώσεις όλων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ , προεξάρχοντος του Α.Τσίπρα καλούς τους μαθητές να κλείσουν τα σχολεία».

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου