Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών από σχολείο σε σχολείο περιοχής μετάθεσης Φλώρινας. Υποβολή Δήλωσης Μετάθεσης - Τοποθέτησης.

Στη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Φλώρινας στις 3-6-2011, αναμορφώθηκαν οι πίνακες με τα κενά οργανικών θέσεων κατά το μέρος που τροποποιήθηκαν από τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων και ορίστηκαν οι ημερομηνίες υποβολής Δηλώσεων Μετάθεσης - Τοποθέτησης εντός ΠΥΣΠΕ.
Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Π.Ε. Νομού Φλώρινας (δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων):
• Που έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε.,
• Που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Νομού Φλώρινας,
 • Οι εκπαιδευτικοί που μετατέθηκαν από άλλους νομούς στην Π.Ε. Νομού Φλώρινας,
να υποβάλλουν από Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011,  δήλωση μετάθεσης ή οριστικής τοποθέτησης στην οποία να αναγράφουν τις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, που επιθυμούν να μετατεθούν ή να τοποθετηθούν.
Στις δηλώσεις αυτές μπορούν να αναγράφουν, κατά σειρά προτίμησης, μέχρι είκοσι (20) σχολικές μονάδες. Η υποβολή των δηλώσεων μετάθεσης ή οριστικής τοποθέτησης θα γίνει στη Διεύθυνση Π.Ε. Νομού Φλώρινας ή στο 1ο Γραφείο Π.Ε. Νομού Φλώρινας (Αμύνταιο) όπου ανήκουν οργανικά ή με διάθεση οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί.
Σημείωση: Προτείνω στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν όχι μόνο τα Σχολεία που έχουν κενά αλλά και άλλα Σχολεία, εφόσον το επιθυμούν, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν και σ’ αυτά κενά από "βελτίωση θέσης" συναδέλφων των.
Δείτε παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου