Κυριότερες Ειδήσεις

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Διευκρινιστικών συνέχεια..... Υπ. Παιδείας: Νέα αλλαγή σχετικά με τις δηλώσεις για την επιλογή των υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων ΠΕ και ΔΕ.

Και ενώ σχεδόν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, νέα διευκρινιστική σήμερα το πρωί, ανακαλεί τη χθεσινή....
Η πολιτική ηγεσία του Υπ. Παιδείας με τους ερασιτεχνισμούς και τις συνεχείς παλινωδίες προκαλεί αναστάτωση στον εκπαιδευτικό κόσμο,  λειτουργώντας εις βάρος της διαφάνειας και της αξιοπιστίας του θεσμού του Διευθυντή και παράλληλα απαξιώνοντας τον.
H νέα σημερινή εγκύκλιος δίνει  δικαίωμα συμπληρωματικής δήλωσης αποκλειστικά μόνο σε όσους δεν έχουν υποβάλει , δηλαδή  οι υποψήφιοι σχολικοί σύμβουλοι. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Όσοι υποψήφιοι είναι ταυτόχρονα υποψήφιοι και για θέσεις σχολικών συμβούλων και δεν έχουν υποβάλλει δηλώσεις προτίμησης μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις προτίμησης ύστερα από σχετική πρόσκληση των Διευθυντών Εκπαίδευσης, μετά την ολοκλήρωση του έλεγχου και την κύρωση των πινάκων από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης. Στην πρόσκληση για υποβολή δηλώσεων προτίμησης τάσσεται σύντομη αποκλειστική προθεσμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου