Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ενημερωτικό Σημείωμα των αιρετών του ΚΥΣΠΕ Βασίλη Παληγιάννη και Δημήτρη Μπράτη:Σχετικά με τα κριτήρια μεταθέσεων σε μειονοτικά σχολεία.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε στις 5-4-2011, σε ό,τι αφορά στις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών στα μειονοτικά σχολεία , από την πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής είχαμε ζητήσει τη διαγραφή των κριτηρίων:
δ) «........ Εξοικείωση του εκπαιδευτικού με άλλους πολιτισμούς : μονάδες μέχρι 3» και
ε) «.... Καταλληλότητα του εκπαιδευτικού για προσφορά εκπαιδευτικού έργου σε σχολεία μειονοτικής εκπαίδευσης : μονάδες μέχρι 3.»
Η πρότασή μας αυτή έγινε αποδεκτή από την ομάδα εργασίας, όμως στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν περιλαμβανόταν, από λάθος, όπως μας ενημέρωσαν. Μετά την παρέμβασή μας έγινε η διαγραφή των σημείων δ και ε και σας καταθέτουμε το ολοκληρωμένο κείμενο. Σας παρακαλούμε να το κοινοποιήσετε στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. και να το αναρτήσετε στην ιστοσελίδα της Δ.Ο.Ε. 
Τέλος , επισημαίνουμε τα εξής : 
  1. Οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ είναι οι εκπρόσωποι του κλάδου στην ομάδα εργασίας (έχουν οριστεί με απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.) και σε κάθε περίπτωση , μεταφέρουν τις θέσεις και τις προτάσεις τις Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.
  2.  Η διαδικασία υποβολής προτάσεων συνεχίζεται μέσα στις προθεσμίες που έχει θέσει το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. , το οποίο έχει και την τελική ευθύνη για την υποβολή της πρότασης. 
Οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ  
Μπράτης Δημήτρης                                 Παληγιάννης Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου