Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συμπλήρωση ωραρίου εκπαιδευτικών και οδοιπορικά έξοδα.

Μετά από ερωτήματα πολλών συναδέλφων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων σχετικά με τη  μη καταβολή των οδοιπορικών εξόδων και αποζημίωσης, σε εκπαιδευτικούς που συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο σε χωριά του ιδίου Δήμου και με  τελευταίο έγγραφο και άλλου Δήμου και τις ενέργειες που έχουν γίνει σας ενημερώνω για τα παρακάτω: 
Εγώ προσωπικά έχω ασχοληθεί εδώ και πολλά χρόνια με το προαναφερόμενο θέμα θεωρώντας την απόφαση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αυθαίρετη, παράλογη και αντιδεοντολογική
  • Ως  Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης με ερώτημα μου προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
  • Ως Πρόεδρος του Συλλόγου θέτοντας το θέμα εγγράφως προς τη Δ.Ο.Ε.  και παράλληλα με την κατάθεση του στις τακτικές γενικές συνελεύσεις του κλάδου μέσω των αντιπροσώπων του Συλλόγου μας (η Ομοσπονδία μας δεν έκανε καμμία ενέργεια ούτε καν μπήκε  στον κόπο να μας απαντήσει σχετικά, απεναντίας με την ΟΛΜΕ που ασχολήθηκε θέτοντας ερώτημα προς τον υπ. παιδείας), αλλά και σε επίσκεψη του τότε υφυπουργού παιδείας  Ανδρέα Λυκουρέτζο τον ενημέρωσα καταθέτοντας  του σχετικό υπόμνημα.  
  • Ως αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Φλώρινας συνέχισα μέσω της ομοσπονδίας μας θέτοντας  το θέμα σε όλες τις επισκέψεις των μελών του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στις έκτακτες συνελεύσεις του Συλλόγου μας.
Δείτε το τελευταίο έγγραφο που έδωσα μέσω του Συλλόγου μας σε μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. που παραβρέθηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στις 3/5/2010 όπου αναλύεται λεπτομερώς το θέμα.
Όποιος συνάδελφος θελήσει όλη τη σχετική αλληλογραφία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αλλά και τη δική μου από όλες τις θέσεις ευθύνης, στη διάθεσή του (υπάρχει και στο αρχείο του Συλλόγου μας).
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου