Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Συμβάσεις καθαριστών/στριών με σύμβαση μίσθωσης έργου.

Μετά από σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Διοικητικών Υποθέσεων του Υπουργείου Παιδείας και της Διεύθυνσης Π.Ε. Φλώρινας, σχετικά με τις συμβάσεις καθαριστών/στριών με σύμβαση μίσθωσης έργου, επικοινώνησα τηλεφωνικά με την αρμόδια υπάλληλο του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας και μου ανέφερε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα με τη σύναψη της σύμβασης.
Αυτό σημαίνει ότι προχωρούμε στη σύναψη της σύμβασης σύμφωνα με το περσινό σχέδιο και αλλάζει απλώς ο τρόπος χρηματοδότησης που μέχρι τώρα ήταν από τον ΟΣΚ, πράγμα που σε αυτή τη φάση δε μας ενδιαφέρει. Η χρηματοδότηση πλέον θα γίνεται από το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας. (Προσοχή, τη σύμβαση υπογράφει ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και η καθαρίστρια, αν δεν έχετε το περσινό σχέδιο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου).
Επισημαίνω επίσης ότι για την προηγούμενη σύμβαση έχουμε πάρει από τον ΟΣΚ μόνον το 30% και για το υπόλοιπο έχουμε επιβαρυνθεί από τις επιχορηγήσεις για τα λειτουργικά έξοδα των Σχολικών Επιτροπών, οι οποίες και αυτές έχουν μειωθεί στο 1/3 σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου