Κυριότερες Ειδήσεις

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Υπ. παιδείας:Θα απαντάμε σε ερωτήματα Διευθυντών Σχολείων μόνο εάν υποβάλλονται ιεραρχικά

Εγκύκλιο-οδηγίες , εξέδωσε το υπουργείο παιδείας , με αφορμή το γεγονός ότι η Κεντρική Υπηρεσία στο Μαρούσι, είναι αποδέκτης πολλών γραπτών ερωτημάτων , τα οποία υποβάλλονται από Διευθυντές σχολικών μονάδων και αφορούν στην εφαρμογή εγκυκλίων , αλλά και τηλεφωνικών ερωτημάτων, τα οποία υποβάλλονται από εκπαιδευτικούς,
οι οποίοι ζητούν ενημέρωση για θέματα που άπτονται της υπηρεσιακής τους κατάστασης και τις ισχύουσας νομοθεσίας. Συγκεκριμένα η..... εγκύκλιος-οδηγίες του υπουργείου Παιδείας ορίζει τα εξής:
Α. Τα θέματα υπηρεσιακής κατάστασης των εκπαιδευτικών ανήκουν στην αρμοδιότητα των οικείων Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, κατά περίπτωση.
Β.Για την υποβολή των ερωτημάτων τηρείται η διοικητική ιεραρχία, ώστε η Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου να μην κατακλύζεται από ομοειδή ερωτήματα.
Γ. Συνεπώς οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων και οι εκπαιδευτικοί απευθύνονται στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης , η οποία σε περίπτωση που χρειάζεται διευκρίνιση, απευθύνεται στην οικεία Περιφερειακή Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ή εφ όσον κριθεί αναγκαίο, στην κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου.
Δ.Οι υπηρεσίες μας στο εξής θα απαντούν μόνο σε ερωτήματα τα οποία υποβάλλονται ιεραρχικά.
 esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου