Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Δ.Ο.Ε.:Επαναλειτουργία Επιτροπής για τα κριτήρια των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε.

Ύστερα από αίτημα της Δ.Ο.Ε. στην τελευταία συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας, η ομάδα εργασίας που επεξεργάστηκε το σύστημα μοριοδότησης των αποσπάσεων, που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά, θα επαναλειτουργήσει από τις 23/1/2012, προκειμένου να επανεξετάσει το πλαίσιο ως προς τη μοριοδότηση των επί μέρους κριτηρίων, υπό το πρίσμα τυχόν προβλημάτων, αδικιών και δυσλειτουργιών του συστήματος που διαπιστώθηκαν.
            Σας παρακαλούμε να αποστείλετε στη Δ.Ο.Ε. συγκεκριμένες παρατηρήσεις - προτάσεις σας, πάνω στην εγκύκλιο που εφαρμόστηκε πέρυσι, προκειμένου το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. να καταλήξει σε απόφαση, την οποία θα στηρίξουν οι εκπρόσωποί μας στην Επιτροπή.
            Υπενθυμίζουμε ότι από πλευράς Δ.Ο.Ε. στην ομάδα εργασίας μετέχουν οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ Δημήτρης Μπράτης και Βασίλειος Παληγιάννης.

1 σχόλιο:

  1. Θεωρω απολυτως αδικη τη μοριοδοτηση των αποσπασεων οπως ισχυσε φετος κι αυτο γιατι κατα την αποψη μου θα επρεπε να μοριοδοτειται περισσοτερο η προυπηρεσια.Κρινοντας απο την περιπτωση μου οπου εχοντας εικοσι σχεδον ετη υπηρεσιας,με ενηλικα παιδια και διαζευγμενη υποχρεωθηκα να παραμεινω στη διαθεση του ΠΥΣΠΕ(θεση απιστευτα αδικη για μαχημη δασκαλα τοσων ετων)και να καταλαμβανουν θεσεις σε σχολεια κατα πολυ νεωτερες συναδελφισσες μονο και μονο επειδη εχουν δυο η τρια παιδια.Εχοντας υπηρετησει το μεγαλυτερο μερος της θητειας μου σε μακρινα και δυσπροσιτα μερη συγκεντρωσα επιτελους τα απιτουμενα για αυτον τον δυσκολο νομο μορια μεταθεσης και θεωρω οτι αδικηθηκα απο το νεο συστημα μοριοδοτησης στην τοποθετηση.Σας παρακαλω,ως εκλεγμενο μελος, να προωθησετε την αποψη μου στους αρμοδιους φορεις.Ευχαριστω εκ των προτερω.Οικονομιδου Ευτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου