Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Προσλήψεις αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι, για το σχολικό έτος 2010-2011, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου 9 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ05-Γαλλικής Γλώσσας και 21 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ07-Γερμανικής Γλώσσας για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών που θα τοποθετηθούν στα Δημοτικά Σχολεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τη διδασκαλία της 2ης Ξένης Γλώσσας (Γερμανικά-Γαλλικά) πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των....... Πράξεων «Εφαρμογή Ξενόγλωσσων Προγραμμάτων Σπουδών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του ΕΠ «Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007-2013.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από την Τρίτη 08 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011, όπου και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής που προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι  εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου