Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Υπ. Παιδείας: Επικαιροποίηση καταχώρισης στοιχείων στο "survey".

 Σε συνέχεια των αριθμ.3324/Δ4/12-1-2011  και 11136/Δ4/27-1-2011 εγγράφων μας σχετικά με την αναμοριοδότηση και τις συνενώσεις-ιδρύσεις των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2011-12, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τους Προϊστάμενους των Γραφείων και αυτοί με τη σειρά τους τους  Διευθυντές των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς τους για να προβούν σε νέα επικαιροποίηση του συνεχώς βελτιούμενου και αναβαθμιζόμενου με καινούργιες παραμέτρους συστήματος καταγραφής «survey» με όλα τα στοιχεία για την τρέχουσα σχολική χρονιά, ώστε να υπάρχει ανά πάσα στιγμή....... λεπτομερής απεικόνιση των πραγματικών δεδομένων στο εν λόγω σύστημα. Η καταχώρηση  όλων των λειτουργικών παραμέτρων για κάθε σχολική μονάδα είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση της αποτύπωσης αυτών.  Τα στοιχεία που καταχωρούνται με ευθύνη του Διευθυντή κάθε σχολικής μονάδας, ελέγχονται και οριστικοποιούνται με ευθύνη του αντίστοιχου Διευθυντή Π.Ε. ή Δ.Ε.
                        Παρακαλούμε επίσης οι Δ/ντές Α/θμιας Εκπ/σης να ενημερώσουν τους Δ/ντές των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς τους ότι πρέπει να προβούν στη σωστή καταγραφή του μαθητικού δυναμικού και στο πεδίο Γ1 «Μαθητικό Δυναμικό Τμημάτων Υποχρεωτικού Προγράμματος», γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις ολοήμερων νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων ο αριθμός των μαθητών καταγράφηκε μόνο στο πεδίο Γ2 «Μαθητικό Δυναμικό Τμημάτων Ολοήμερου Προγράμματος» με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην πραγματική αποτύπωση αυτών των σχολικών μονάδων.
            Σας ενημερώνουμε ότι για τις προτάσεις των Δ/ντών Εκπ/σης όσον αφορά στις συνενώσεις των σχολικών μονάδων έχει ήδη δημιουργηθεί στο σύστημα survey αντίστοιχο πεδίο, όπου θα καταγράφονται αυτές και θα είναι δυνατή η επεξεργασία τους από τους Περιφερειακούς  Δ/ντές Εκπ/σης.
           Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνολική προσπάθεια και τη συνεργασία σας.

                                                                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



                                                                                                 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΪΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου