Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Έκλεψαν το πετρέλαιο και ξύλιασαν οι μαθητές!

Αντί για βλάβη οι δάσκαλοι ανακάλυψαν άδεια δεξαμενή.
Ούτε τους ανήλικους μαθητές δεν σεβάστηκαν οι αδίστακτοι διαρρήκτες που διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις ενός σχολείου στην Κρήτη… Άδειασαν την δεξαμενή του καλοριφέρ και «ρούφηξαν» όσο πετρέλαιο περιείχε, αφήνοντας τα παιδιά να «ξυλιάσουν» από την παγωνιά μαζί με τους δασκάλους τους!
Η κλοπή αποκαλύφθηκε όταν οι εκπαιδευτικοί επιχείρησαν να ανάψουν τα καλοριφέρ του σχολείου για να ζεσταθούν οι αίθουσες του σχολείου που βρίσκεται στους Αγίους Δέκα, ένα χωριό της επαρχίας Καινουργίου του Ηρακλείου Κρήτης, με 800 κατοίκους όλους κι όλους. Αναζητώντας την βλάβη, διαπίστωσαν ότι το πετρέλαιο είχε κάνει «φτερά» κι έτσι το μάθημα έγινε σε..... συνθήκες… παγετού!
  Ακόμη χειρότεροι ήταν οι άγνωστοι που εισέβαλαν στο κτίριο όπου στεγάζεται το 2ο Λύκειο της Τρίπολης. Αυτοί δεν είχαν σκοπό να κλέψουν, αλλά να προκαλέσουν ζημιά στο σχολείο γι’ αυτό έφραξαν τις αποχετεύσεις και άνοιξαν τις βάνες των καλοριφέρ, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν όλοι οι χώροι από λήμματα και ακαθαρσίες! Με τέτοιες συνθήκες ήταν αδύνατο να γίνει μάθημα και ο δήμαρχος Τρίπολης αποφάσισε να μην λειτουργήσει το σχολείο και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου