Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΣαΤυΡόΠρΟκΕς Νο 63: Δείτε τα έκτακτα Χριστουγεννιάτικα μέτρα για όσους έχουν ανάγκη.

- Μετά την εξασφάλιση της δόσης, η κυβέρνηση βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να μπορεί να εξαγγείλει τα πρώτα μέτρα ανακούφισης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
- Τα μέτρα που είναι έτοιμα προς υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αναμένεται να δώσουν χαρά σε εκατομμύρια συμπατριωτών μας που επλήγησαν τα τρία προηγούμενα χρόνια.
- Ξεκινάει άμεσα η χορήγηση 100.000 ηχογραφημένων μηνυμάτων του κυρίου Στουρνάρα με χριστουγεννιάτικες ευχές για ισάριθμες οικογένειες που έχουν μηνιαίο εισόδημα μέχρι 500 ευρώ.
- Προτιμήθηκαν αυτές οι οικογένειες γιατί έχουν προκαλέσει το θαυμασμό του υπουργού για το πώς καταφέρνουν και τη βγάζουν με 500 ευρώ.
- Ο ίδιος δήλωσε με ειλικρίνεια πως δεν θα μπορούσε με 500 ευρώ το μήνα να ανταπεξέλθει στα έξοδα. Η δήλωσή του δείχνει και τη μετριοφροσύνη του υπουργού αφού είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τα κατάφερνε.
- Σε 300.000 ανέργους εγγεγραμμένους στις λίστες του ΟΑΕΔ (του ΟΑΕΔ όχι της Λαγκάρντ) θα χορηγηθεί ιδιόχειρη ευχή για καλές γιορτές, του ίδιου του πρωθυπουργού και....
σωτήρα μας.
- Σε όσους δεν έχουν πετρέλαιο θέρμανσης θα χορηγηθεί μια ζεστή-ζεστή αγκαλιά από τον ίδιο τον κύριο Βενιζέλο ικανή να τους γεμίσει ζεστασιά για να περάσουν τις άγιες νύχτες των εορτών.
- Ο κύριος Βενιζέλος αναμένεται να κάνει την έκπληξη και να έχει μαζί του και τον κύριο Πάγκαλο για να μοιράσει κι εκείνος ζεστές αγκαλιές στους πολίτες.
- Σε όλες τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες θα δοθεί κάρτα αγάπης και υπευθυνότητας με σχέδια και ζωγραφιές του Θείου Φώτη.
- Στις κάρτες θα απεικονίζονται ψάρια-μπαρμπούνια συνοδευόμενα από λεζάντα με τη γνωστή παροιμία: Φάτε μάτια ψάρια και η κοιλιά περίδρομο.
- Στις οικογένειες που η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα θα χορηγηθούν  κεριά με άρωμα κανέλας και τριαντάφυλλου. Δώρο αντάξιο του πνεύματος της γέννησης του Χριστού και της εμφάνισης της Τρόικας.
- Σε όσους απολύθηκαν πρόσφατα από τις δουλειές τους θα μοιραστούν κομπολόγια για τον ελεύθερο χρόνο τους μετά από απαίτηση του υπουργού εργασίας.
- Στους χαμηλοσυνταξιούχους θα δοθούν 250.000 δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου με τίτλο: Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν. Η πρωτοβουλία ανήκει αποκλειστικά στον υπουργό κοινωνικών ασφαλίσεων.
- Στους πεινασμένους μαθητές αποφασίστηκε να μην δοθεί τίποτα, αφού σε αυτούς θα χορηγηθεί κάποιο δώρο από τον Αη-Βασίλη. Όσοι δεν πάρουν δώρο , ας πρόσεχαν.
- Στους άρρωστους που δεν έχουν φάρμακα θα δοθούν, εντελώς δωρεάν, άδεια κουτιά των φαρμάκων που έπαιρναν παλιότερα τα οποία θα περιέχουν μέσα τη θαυματουργή ουσία σουπερμαντολίνη.
- Την προσπάθεια αυτή της κυβέρνησης τη στηρίζουν διάφορα άλλα κόμματα και θεσμικοί φορείς.
- Το μπακιρένιο μεσημέρι που διακρίνεται για τα αισθήματα αγάπης και όχι μίσους προς το συνάνθρωπό τους, θα μοιράσει 200.000 κουραμάνες σε παιδιά, αρκεί να είναι ελληνόπουλα.
- Κρίθηκε σκόπιμο από τον Αρχηγό, να προστατευτούν τα παιδιά των μεταναστών και να μην τους χορηγηθεί κουραμάνα καθώς σύγχρονες οδοντιατρικές έρευνες έδειξαν ότι τα δόντια τους είναι πολύ αδύναμα.
- Για όλες τις οικογένειες των ατόμων με ειδικές ανάγκες, το μπακιρένιο μεσημέρι θα χορηγήσει πλοηγούς προγραμματισμένους να οδηγούν στον Ευρώτα για τα περαιτέρω.
- Όσοι εργοδότες απολύουν εργαζόμενους, με το χαρτί της απόλυσης θα είναι τυλιγμένο και ένα ολόκληρο μελομακάρονο ή ένας ολόκληρος κουραμπιές διότι προέχει η κοινωνική συνοχή.
- Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κύριος Καμένος (τις τελευταίες μέρες κυριολεκτικά) θα κάνει δώρο την…ευχή του σε όλους τους Έλληνες χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υπάρχουν.
- Τα γυναικεία μέλη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Το φιλί στα μάγουλα» υλοποιώντας επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, θα προσφέρουν φιλιά στο μάγουλο σε όλους τους επιβάτες του Μετρό και του ΗΣΑΠ.
- Η Τρόικα θα προσφέρει σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες κάτω των 105 ετών την υπόσχεση πως δεν θα τους εγκαταλείψει σύντομα αλλά θα μείνει για πολλές δεκαετίες στη χώρα μας.
- Από την προηγούμενη προσφορά της Τρόικας μόνο ένας Έλληνας δεν θα επωφεληθεί. Ξέρετε ποιος! Να μην τον ονοματίσω τώρα.
- Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν καθηγητής στο Χάρβαρντ θα δώσει τη δυνατότητα σε 200 μεταπτυχιακούς φοιτητές με άνεργους και τους δύο γονείς τους, να παρακολουθήσουν δωρεάν τα μαθήματά του.
- Στα μαθήματα αυτά ο πρώην πρωθυπουργός θα αναλύσει με λεπτομέρειες το πώς οδήγησε τους γονείς των παραπάνω φοιτητών, στην ανεργία. Οι φοιτητές πρέπει να ξέρουν, διότι η γνώση είναι δύναμη.
- Ο κύριος Λοβέρδος, θα μοιράσει σε άπορους, γενόσημα από το φαρμακείο του σπιτιού του, κάνοντας πράξη τη ΡΙΚΣΥ με τις βιομηχανίες φαρμάκων.
- Η ΓΣΕΕ με την ΑΔΕΔΥ θα προσφέρουν σε όλους τους εργαζόμενους, εντελώς δωρεάν, στο βρόντο που λέμε, δύο μονοήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις, τις δύο τελευταίες Κυριακές του έτους.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο τυχερός αριθμός του καθιερωμένου πρωτοχρονιάτικου λαχείου θα δώσει τη δυνατότητα σε έναν υπερτυχερό να αποκτήσει 5 εκατομμύρια αντίγραφα της φωτογραφίας της κυρίας Μέρκελ με προσωπική αφιέρωση παντοτινής αφοσίωσης.
Τα έσοδα από την πώληση των λαχείων, ( αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα) , η κυβέρνηση θα τα διαθέσει όλα μα όλα για την ανάπτυξη την οποία έχει προγραμματίσει να αρχίσει μετά τις γιορτές.
σΑτΥρΟπΡόΚοΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου