Κυριότερες Ειδήσεις

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αρμενοχωρίου.
Μέσα σε κλίμα χαράς και προσμονής των μεγάλων γιορτών των Χριστουγέννων, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αρμενοχωρίου, με τρόπο ευχάριστο και παραστατικό μετέδωσαν στους γονείς τους και σε όλους τους.....
παρευρισκόμενους το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου.

Αυτή η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή, την οποία προετοίμασαν με κόπο και ζήλο οι εκπαιδευτικοί με τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου 2012, στο Κέντρο Νεότητας (πρώην Κ.Ε.Φ.Ο.) του Δημοτικού Διαμερίσματος Αρμενοχωρίου.

Τα παιδιά με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών τους αναπαράστησαν θεατρικά, τη Γέννηση του Κυρίου και πώς το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης έφτασε στα πέρατα του κόσμου.

Η εξαιρετική παρουσίαση από τα παιδιά, τα κείμενα, τα ποιήματα, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια της χορωδίας, η ερμηνεία ενός θεατρικού σκετσ στην  αγγλική γλώσσα αλλά και η τεχνική αρτιότητα της εκδήλωσης, εντυπωσίασαν όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν.

Το θερμό χειροκρότημα και οι ευχές ήταν η καλύτερη επιβράβευση για την προσπάθεια όλων όσων μόχθησαν για την υλοποίησή της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χριστουγεννιάτικες ευχές οι Αιδεσιμότατοι π. Ιωάννης Καρακασίδης και π. Γεώργιος Ηλιόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας κ. Αριστείδης Αριστείδου και κ. Ευάγγελος Σταυρίδης,  ο Διευθυντής της Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Φλώρινας κ. Παναγιώτης Νώτας, γονείς και κάτοικοι του χωριού.

                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου