Κυριότερες Ειδήσεις

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Έδωσε τη Βουλευτική του αποζημίωση στα Δημοτικά Σχολεία.

Όταν εξελέγη βουλευτής αποποιήθηκε όλων σχεδόν των βουλευτικών προνομίων. Από τότε με επιστολές και προσωπικές παρεμβάσεις στον Πρωθυπουργό και στον Πρόεδρο της Βουλής επισήμανε και ζητούσε την κατάργηση πολλών προνομιακών προκλητικών αντιλήψεων σχετικά με την έννοια πολιτικός- για τους νυν βουλευτές και πρώην αξιωματούχους- αρκετά εκ των οποίων υιοθετήθηκαν.

Με την σημερινή του ενέργεια ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Παύλος Σιούφας αποδεικνύει ότι..
πρόκειται για πολιτικό άλλης πάστας.

Σε μια σεμνή τελετή στον Δήμο Μουζακίου του Νομού Καρδίτσας ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ για τις ανάγκες θέρμανσης των μαθητών! Πρωτόγνωρη ενέργεια για τα κοινοβουλευτικά μας δρώμενα, που μαζί με την κοινωνική ευαισθησία στις δύσκολες για το λαό συνθήκες, η συμβολική και....
ουσιαστική αυτή πράξη δίνει το νόημα που πρέπει στην κοινωνική αλληλεγγύη και μήνυμα ότι πρώτοι εκείνοι που τιμήθηκαν από τους πολίτες οφείλουν να λειτουργούν ως παράδειγμα.

Ο βουλευτής κ. Παύλος Σιούφας ανοίγει τον δρόμο. Ελπίζουμε ότι θα βρεθούν και άλλοι που θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση της σχέσης πολιτικών και πολιτών, αντιλαμβανόμενοι ότι φέρουν την ιδιότητα του βουλευτή λειτουργού και όχι του βουλευτή βολευόμενου στα προσωπικά μικροσυμφέροντα.


 http://oneiropagida2012.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου