Κυριότερες Ειδήσεις

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Του αιρετού Δημήτρη Μπράτη: Συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ 20 και 21 Μαρτίου για μεταθέσεις-παραιτήσεις. Ως τις 6 Απριλίου η ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Συνεδρίασε στις 20 και 21 Μαρτίου το ΚΥΣΠΕ για θέματα μεταθέσεων, παραιτήσεων, κλπ.
Συγκεκριμένα το ΚΥΣΠΕ αποφάσισε:
1. Εξέτασε τις αιτήσεις τοποθέτησης πρώην σχολικών Συμβούλων Γενικής και Ειδικής Αγωγής και προχώρησε στην τοποθέτησή τους σε κενές οργανικές ή σε προσωποπαγείς θέσεις, σύμφωνα με τη νομοθεσία.
2. Εξέτασε όλες τις αιτήσεις συναδέλφων για ένταξη στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης του άρθρου 13 του Π.Δ. 50/96 και ενέταξε όσους πληρούσαν τις προϋποθέσεις.
3. Εξέτασε τις αιτήσεις για μετάθεση των εκπαιδευτικών σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ. Οι μεταθέσεις σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ θα βγουν μαζί με τις γενικές μεταθέσεις.
4. Εξέτασε 63 αιτήσεις παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. και τις ενέκρινε όλες.
5.Εξέτασε τις αιτήσεις μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε διαπολιτισμικά σχολεία και προχώρησε στην τοποθέτησή τους με βάση τα επιστημονικά τους προσόντα.
            Τέλος, σας ενημερώνω ότι σήμερα ζητήθηκαν απ’ όλες τις Δ/νσεις Π.Ε. της χώρας τα κενά των εκπαιδευτικών Π.Ε. προκειμένου να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση των γενικών μεταθέσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ οι οποίες, κατά την εκτίμησή μου, θα ανακοινωθούν ως τις 6 Απριλίου 2012. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου