Κυριότερες Ειδήσεις

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΩΡΑ: 6:30μ.μ. – 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Συνάδελφοι,
Σας κοινοποιούμε το με αριθμ. πρωτ. 764 έγγραφο της Δ.Ο.Ε προς τους Συλλόγους της χώρας το οποίο αφορά την έκτακτη γενική μας συνέλευση της 6ης Μαρτίου 2012, όπου ζητείται η αποστολή της απόφασης της συνέλευσης ή των εκτιμήσεων του Δ.Σ σε περίπτωση μη απαρτίας πάνω στο παρακάτω προτεινόμενο πλαίσιο από τη Δ.Ο.Ε.

A.    Διεκδικητικό πλαίσιο
Διεκδικητικό πλαίσιο, όπως έχει διαμορφωθεί στην 80η Γ.Σ. του κλάδου, εμπλουτισμένο με τα τρέχοντα ζητήματα και την απαίτηση για ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, των μνημονίων και όσων τα εκφράζουν. Ζητήματα άμεσης προτεραιότητας  και διεκδίκησης είναι το θέμα της υγειονομικής περίθαλψης και του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., τα θέματα των επικουρικών ταμείων, της συνεχιζόμενης λεηλασίας των εισοδημάτων μας και της δραματικής οικονομικής κατάστασης κυρίως των νέων συναδέλφων.
B.      Δράσεις
·         Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προτείνει ανάληψη πρωτοβουλιών για τη γιγάντωση του μεγάλου πανεργατικού – πανυπαλληλικού κινήματος, που ενωτικά, μαζικά, αγωνιστικά θα παρεμβαίνει κινητοποιώντας όλους τους εργαζόμενους, στην κατεύθυνση της ανατροπής των ανάλγητων μνημονιακών πολιτικών και ......όσων τις εφαρμόζουν.
·         Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προτείνει συνεχείς οργανωμένες κινητοποιήσεις - δράσεις με μορφές που θα επιλέγονται από κάθε πρωτοβάθμιο Σωματείο σε όλους τους εργασιακούς χώρους (Σχολεία, Γραφεία, Υπηρεσίες) για να είναι καθημερινή και δυναμική η αιχμή απόκρουσης αυτής της πολιτικής του νέου μνημονίου και της υποταγής στα μεγάλα και πολυεθνικά συμφέροντα του κεφαλαίου. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια συμπόρευσης με το φοιτητικό, το γονεϊκό  κίνημα, την τοπική αυτοδιοίκηση και των δυο βαθμίδων, τους φορείς και συλλόγους και γενικότερα την κοινωνία.
·         Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προτείνει ο χώρος της εκπαίδευσης μαζί με όλους τους εργαζόμενους να αναδεικνύει με πολύμορφες δράσεις (συνεντεύξεις τύπου, συλλαλητήρια, συναυλίες, καταλήψεις δημοσίων κτιρίων κλπ.) τα επιμέρους προβλήματα της εκπαίδευσης. Η φράση «επένδυση στη γνώση – απάντηση στην κρίση» που αποτελεί το σύνθημα της επιτυχημένης πρωτοβουλίας της ΔΟΕ, πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να αγγίξει τις πλατιές λαϊκές μάζες. Συνεχίζουμε τις δράσεις στις έδρες των Περιφερειών της χώρας, στις έδρες των Παιδαγωγικών Τμημάτων και σε κάθε πόλη.
Γ. Ολομέλεια Προέδρων
·         Σύγκληση Ολομέλειας Προέδρων των Συλλόγων όλης της Χώρας στις 9 Μαρτίου 2012 ώστε να αποφασιστούν και να συντονιστούν τα επόμενα αγωνιστικά βήματα του κλάδου.

Σύμφωνα με τα παραπάνω η μαζική μας συμμετοχή κρίνεται απαραίτητη για την όσο το δυνατό αντιπροσωπευτικότερη απόφαση της Συνέλευσης, η οποία για να είναι έγκυρη απαιτείται η παρουσία της πλειοψηφίας των μελών του Συλλόγου.

Συνάδελφοι,
Μη μένετε απαθείς στις δραματικές εξελίξεις.
Μην επιτρέπετε να αποφασίζουν άλλοι για εσάς τον τρόπο δράσης και τον αγωνιστικό, γενικότερα, προγραμματισμό του κλάδου.
Δώστε τη δύναμη στο Δ.Σ του συλλόγου μας να παρουσιάσει και να διεκδικήσει έχοντας στα χέρια του απόφαση γενικής συνέλευσης.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ 
Παρακαλούνται οι Διευθυντές  να ενημερώσουν τους συναδέλφους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΜΠΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΡΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου