Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Παμφλωρινιώτικη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Μετά από πολλά ερωτήματα συναδέλφων σχετικά με τη συμμετοχή των μελών μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Παρασκευής 2 Μαρτίου 2012 σας ενημερώνουμε για τις ενέργειες του Δ.Σ του συλλόγου μας.
Ο σύλλογος συμμετέχει στη διαμαρτυρία των φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
Ο σύλλογος μας ως πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο έχει το δικαίωμα της κήρυξης 2ωρης στάσης εργασίας τις πρώτες ή τελευταίες ώρες του ωραρίου εργασίας. Η συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία ορίστηκε για τις 11.00 π.μ και επομένως το Δ.Σ του συλλόγου αντικειμενικά δεν μπορούσε να ασκήσει το δικαίωμα αυτό. Εδώ είναι αναγκαίο να τονίσουμε και τα πραγματικά δεδομένα που άπτονται της ασφάλειας των μαθητών.
Το Δ.Σ μετά από επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο των κινητοποιήσεων υπέδειξε ως μόνη λύση για τη μαζική συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις την ενεργοποίηση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων προσκαλούν με ανακοίνωσή τους γονείς να παραλάβουν
τα παιδιά τους στις 10.45 π.μ.
Επομένως σε περίπτωση που αποχωρήσουν όλοι οι μαθητές οι συνάδελφοι μπορούν να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Παρακαλούνται οι Διευθυντές να ενημερώσουν και να διευκολύνουν στα πλαίσια του εφικτού τους συναδέλφους, ώστε να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου