Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ανάρτηση Πίνακα Μητρώου Επιμορφωτών των Πράξεων «Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Εκπαιδευτικής Υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση».

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνει την ανάρτηση του προσωρινού πίνακα κατάταξης του Μητρώου Επιμορφωτών των Πράξεων «Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Εκπαιδευτικής Υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» στο Πλαίσιο των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2, 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση» στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.minedu.gov.gr, www.eye.minedu.gov.gr και www.minedu.gov.gr/eey.
Καλούνται όσοι υπέβαλαν αίτηση με την 23890/Γ6/28-2-2011 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών των παραπάνω Πράξεων, να ελέγξουν τον αναρτημένο πίνακα.
Σε περίπτωση που διαπιστώσουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις επί των αναρτημένων στοιχείων και της μοριοδότησης, μπορούν να υποβάλουν ένσταση, από τη Δευτέρα 19/3/2012 μέχρι και την Τετάρτη 21/3/2012, αποστέλλοντάς τη με οποιοδήποτε μέσο ταχείας μεταφοράς στη διεύθυνση:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΤΜΗΜΑ Α΄ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 37
151 80 ΜΑΡΟΥΣΙ

Οι υποψήφιοι καλούνται επίσης να συνδεθούν στο http://www.minedu.gov.gr/eey/ και να δηλώσουν ηλεκτρονικά εάν αποδέχονται απασχόληση στα επιμορφωτικά προγράμματα απογευματινές ώρες (15:00-21:30).

Για το δελτίο τύπου πατήστε εδώ.
Για τον πίνακα πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου